Sziasztok ez a GYERE oldal!!!

 

Sziasztok!!

 

 

A nevem Szilágyi Panna és 11 éves vagyok. Ugye nem gondoltátok volna hogy egy 11 éves is tud honlapot készíteni tudom hogy egy kicsit béna. Három testvérem van a legnagyobb 17 éves, 15 éves a középső a legkisebb 8 hónapos még kis baba. Tótkomlóson lakom és Orosházán járok tanulni 5/8 osztályba járok összesen 31-en vagyunk.

 

Van két kutyám mind a ketten szukák. Az eggyiket úgy hívják hogy Luca ő egy magyar vizsla barna színű a másikat úgy hívják hogy Tózse és ő pedig egy labrador terrier arany színű. Van Három kis cicám 2 kislány 1 meg kandúr(a kandúr és az eggyik kislány meghalt úgyhogy már csak egy kislány maradt meg). A két kislány mostoha testvérek az eggyik kislányt úgy hívták hogy Rumli, ő szürke színű a másikat pedig Torpedó, ő fekete, a kis kandúr pedig Olivérnek hívták, egy tarka cicus volt.

 

Eggyenlőre ennyi. Sziasztok!!!!

Hírek

  • Erre nem számított!....Ez nagyon durva!!
    2009-11-29 20:09:07

    Az egyik napon egy férfi vadőr ki akarta engedni a kocsiában  lévő leopárdot(sztem szállíthatta valahová)A kocsiablakon kihajolt és egy bottal piszkálta a hatalmas állatot.Egy hirtelen pillanatban a leopárd kiugrott és bevetette magát az emberhez.Kisebb harc után a vadőr kirúgta az ablakon.Súlyos sérüléseket szenvedett,de szerencsére túlélte.(minta levételének helye:AnimalPlanet)

Szavazás

Milyen az oldal?
Nagyon rossz!!!!!
Nekem nem tetszik!
Hát van még mit csinálni az oldalon!
Nagyon szuper!!!
Asztali nézet